19.09.2007., 12:19
|
|
Premium
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
Autor Kristijan_7
Fortron 350W PNF i obavezno PNF . To bi trebalo biti dostatno no i nemora biti.
Osobno, nakon podužeg traženja učinkovitog i tihog napajanja naletio sam na Fortron 350W PNF u ADM -u, cjene nešto ispod 200kn, i odlučio ga isprobati (nakon OCZ- a Powerstream 600W). Konfa koju je tjerao je bila sastavljena od Abita AB9, E6600, Freezer 7 Pro, 2 x 1Gb Kingmax DDR2 667MHz, Wd Raptor 74Gb, Seagate 7200.10 250GB S-ata II, LG Dvd-rw, Gainward 7600GS Bliss GLH 256MB gddr3, 2 X 120mm ventovi. U jednom momentu tjerao je E6600 na 3,7 + Ghz sa ocanim Kingmaxom i grafom. Bez očitih problema (tj slušnih). Kasnije je E6600 zamjenjen sa Q6600, u nastavku ocanim na 3,6 GHz. Niti ovdje nije dolazilo do očitih problema. Sve to Fortron je odradio uz puno manje varijacija, što u naponu, što u zvuku. Zvučna kulisa je nevjerovatno sterilna i pod opterećenjem. Možda je model koji je kod mene bolji od ostalih, a možda je to općenito prehebeno napajanje.
Napominjem da su navedeni OC- evi bili manje- više kratkotrajni i sigurno nisu smjernica za one koji si mogu priuštiti i skuplja napajanja (Seasonic, Corsair) koja nisu rubno dovoljno snažna već imaju i nekakve sigurnosne zalihe.
Ja također mogu, no zašto kad meni Fortron radi... ...odlično.
Over and out.
|
ja sam pito jer me zanima dal je dostatno za konfu koju sam napisao, a opet ne bi da bude nak-nap.....
|
|
|