View Single Post
Staro 19.09.2007., 10:54   #14
Apocalypso™
Premium
Moj komp

Datum registracije: Sep 2007
Unhappy

Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
pa nije li wide bolji za igrice i filmove (pogotovo nove igrice koje podrzavaju wide reze, imas veci vidokrug po horizontali po defaultu)...

Vjeruj mi da mi ne treba za igranje, nije da se nebi igrao al na zalost bas i nemam vremena u posljednje vrime, gotovo pa se i ne sijecam kada sam zadnji put pokrenia neku igricu, ako se i igram, onda se igram na mobu.

Citiraj:
pa a i dobar wide (bolja matrica) je bolji za posao...recimo za grafički dizajn (prostor na ekranu)....no moram priznat da sam i ja dvojio...FP ili WFP

Nekad mije to bila primaran zadaca al' u zadnje vrime od kada me krenulo na webu lagano sam se prebacia, manje posla, vise love, sam svoj boss. Doduse jos uvijek obavim pokoju vektorsku pripremicu za flexo i pokoji jambo tu i tamo al ne tak cesto te se zbog toga i dvoumim.

Godinam radim na 21'', 4:3, 1600*1200 i wide mi nakon svih tih godina izgleda nekako neprirodno

U biti dvojbu sam sveo na WFP ili FP?!?

Citiraj:
@Apokalipto...pusti ga, trkelja...nezna što priča...oba monitora imaju vrhunsku matricu i kut gledanja

To sam si' i mislil' .. . .

Citiraj:
vi koji mislite uzeti 2007FP morate paziti da ubodete S-IPS matricu jer monitor dolazi sa LG.Philips S-IPS (LM201U05) matricom i sa Samsungovom S-PVA (LTM201U1) matricom....ista stvar i sa 2007WFP (doduse kod nas je navodno taj model samo S-IPS)

Eh da kad som kod toga, zasto je S-IPS toliko bolji? Dakle ako se odlucima za FP onda trebam traziti LM201U05 verziju?