19.09.2007., 10:54
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor gnomisa
pa nije li wide bolji za igrice i filmove (pogotovo nove igrice koje podrzavaju wide reze, imas veci vidokrug po horizontali po defaultu)...
|
Vjeruj mi da mi ne treba za igranje, nije da se nebi igrao al na zalost bas i nemam vremena u posljednje vrime, gotovo pa se i ne sijecam kada sam zadnji put pokrenia neku igricu, ako se i igram, onda se igram na mobu.
Citiraj:
Autor gnomisa
pa a i dobar wide (bolja matrica) je bolji za posao...recimo za grafički dizajn (prostor na ekranu)....no moram priznat da sam i ja dvojio...FP ili WFP
|
Nekad mije to bila primaran zadaca al' u zadnje vrime od kada me krenulo na webu lagano sam se prebacia, manje posla, vise love, sam svoj boss. Doduse jos uvijek obavim pokoju vektorsku pripremicu za flexo i pokoji jambo tu i tamo al ne tak cesto te se zbog toga i dvoumim.
Godinam radim na 21'', 4:3, 1600*1200 i wide mi nakon svih tih godina izgleda nekako neprirodno
U biti dvojbu sam sveo na WFP ili FP?!?
Citiraj:
Autor gnomisa
@Apokalipto...pusti ga, trkelja...nezna što priča...oba monitora imaju vrhunsku matricu i kut gledanja
|
To sam si' i mislil' .. . .
Citiraj:
Autor gnomisa
vi koji mislite uzeti 2007FP morate paziti da ubodete S-IPS matricu jer monitor dolazi sa LG.Philips S-IPS (LM201U05) matricom i sa Samsungovom S-PVA (LTM201U1) matricom....ista stvar i sa 2007WFP (doduse kod nas je navodno taj model samo S-IPS)
|
Eh da kad som kod toga, zasto je S-IPS toliko bolji? Dakle ako se odlucima za FP onda trebam traziti LM201U05 verziju?
|