View Single Post
Staro 18.09.2007., 22:54   #6
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Dremel nemam (do prije 2 minute nisam ni znao šta je to) ali zato imam ubodnu pilu, samo ne znam kako ću njome lijepo i ravno napraviti rezove pošto se trese ko blesavo, a trebao bi nekako i fiksirati tu stranicu kada je budem rezao da se ne miče amo-tamo. Iskreno rečeno, ne tražim ništa previše (dakle, nekakvi crteži po kućištu, farbanje i slične stvari) već samo tu prozirnu stranicu. Pokušati ću nekako ubodnom pilom (stvarno ne znam kako da mi ti rezovi ispadnu ravni) izrezati kvadrat na stranici, pleksiglas (koje debljine - 3 mm???) zalijepiti silikonom s unutrašnje strane stranice i to je to. Postaviti ću unutra samo 2 neonke (nisam se još odlučio za boju, šta kažete na onu iz linksa, 3 color neonka ili da uzmem jednobojne - plavu ili crvenu?). Važno mi je da dobijem samo tu prozirnu stranicu jer mi je efekat neonki u kućištu lud. S desne kućišta ne planiram ništa modificirati jer je baš ova, lijeva strana okrenuta prema meni (desna ne gleda nigdje pa ne bi dobio baš ni neki efekat.). E, sada, kad napravim tu stranicu i postavim 2 neonke u kućište, volio bih nekako na tu pleksiglasičnu stranicu izbušiti rupe i staviti 120mm ventilator s 4 diode različitih boja, samo kako ću to napraviti, kad je plastika debela samo 3mm, hoće to držati uopće? Da li bi taj ventilator trebao vući zrak vani ili upuhivati, zanima me jer za sada imam jedan odozada na kućištu 80mm koji vuće zrak vani, njega da maknem ili ga namjestim da upuhuje zrak unutra a ovaj od 120mm u boji da izvlači zrak, eto, nemam pojma...
ALiEN17 je offline   Reply With Quote