View Single Post
Staro 18.09.2007., 22:49   #20
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
ma ja sam izludio sa feniksom i njihovim "akcijama", ovaj model što sam kupio su držali na webu i u katalogu po cijeni od 1700kn, a na zvanje telefonom dobivao sam odgovore da nemaju pojma kad će doć, direktorica im nije ništa rekla.. ma marš.

Otkako su izgubili glavnog Renato meštra, vec dugo nisu bas dovitljivi samostalno. Ali ajde, imaju dobre cijene za tinte.

Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
a što se tiče boja, vjerojatno si ga vidio spojenog preko VGA kabla, razlika je toliko velika kad se spoji preko DVI-a da to moraš vidjet svojim očima da bi vjerovao.
Ne! Pricam o 22-ci, tvoj model nisam uopce ni imao priliku
vidjeti. Doduse i sa DVI-em neka velika cudesa od boje se tesko mogu ocekivati od ove 22-ke. DVI ocigledno daje bolju sliku iz jos ociglednijih razloga, no nije bas toliko veliki kontrast kvalitete na svim modelim i svim proizvodjacima. Jasno da je vecini DVI prioritet i da vecina analogni tretira kao gost input za neki lapotop ili pomocni ulaz. Ali nije bas tako na svakom monitoru. Kod Eizota nisam vidio neke velike oscilacije.

Bas sam Dell-a koji je ozloglasen kao nemaran elektronicar prema VGA tretmanu, uredno spojio na Parheliju sa oba inputa i gledao razlike. DVI jasno daje nesto bolju (mirniju) sliku, ali doista nemogu potvrditi da bi bas svatko izdvojio te razlike kao nesto sto lako moze komparirati. Sigurno da je i meni DVI drazi izbor, da nebi bilo zabune.
Visage je offline   Reply With Quote