View Single Post
Staro 18.09.2007., 15:51   #19
tutix
Premium
Moj komp

tutix's Avatar

Datum registracije: Jan 2006
Citiraj:
Autor Mephsto Pregled postova
Ako je zvučnik loše izveden i dizajniran ne pomaže ti ni papa,a kamoli driveri!
Ali da rasprava ne ode u krivom smjeru!
EOD sa moje strane.
Ma mjuzu i onako slušam preko slušalica, mislio sam da kad flešneš drajvere, dobiješ jači i bolji zvuk u sluškama (EU i njezina prokleta propisana glasnoća). Zvučnik i nije nešto, nisam ni rekao da je, distorzira podosta, brijem da baš zato i dolaze HPS-70 mali zvučnici koji su prema mom mišljenju preodlični s obzirom na veličinu.

Citiraj:
Od danas imam i ja W200 ali od vodafonea i na pola dana rada jedino bi zamjetio ekran koji je u najmanju ruku ocajan zbog mizerne reze i opcenitno nekvalitete , ali mu je soft zato brz i sa 1gb karticom punom mjuze , zvucnik bi rekao da je slabiji i od k700 , slusalice su ok ali uz walkman mob bez obzira na cijenu bi morale ici bolje .
***ga, ipak je to najjeftiniji Walkman na tržištu. Mada dolazi dosta opreme za jedan takav mob. Sluške, HPS-70 zvučnici, USB kabel, 128MB kartica. Nisam htio davat, 1K Kn za mob i još 100-ak Kn za BT, a onda bi me mob ispao skoro kao K750i. Ja sam zadovoljan, ovo je definitivno najbolji mob koji sam imao (ne mjenjam ih često, svaku 1,5g u prosjeku).
tutix je offline   Reply With Quote