View Single Post
Staro 18.09.2007., 11:32   #39
KnezTame
Premium

KnezTame's Avatar

Datum registracije: Dec 2006
Svi sve i svasta pricaju a niko nikaj konkretno odnosno kak se tocno postaviti.

Ugl krenimo redom;

1. U stanu velis nemas TV, ok u zakonu pise prijemnik, a prijemnik moze biti TV, radio, linija, odnosno sve kaj prima signal, cak i mobitel (s radio prijemniko), mp3 player i ona sat budilica.
Doduse za ove zadnje ti kao ne mogu nista, al opet da ne zahebavaju

2. Stan nie tvoj, ti placas stanarinu vlasniku, dakle vlasnik stana mora placat hrt-u davanja ukoliko je to potrebno.

3. vele da su uhvatili signal, ak stvarno nemas nista u stanu, onda nisu mogli nista uhvatiti, pa onda nek oni dokazu da tocno iz tog stana dolazi signal.

4. Bitna stvar je da ti njih ne smijes pustiti u stan, bez njihovog sudskog naloga, a uz to, stan nie tvoj, te tvoj gazda mora biti prisutan kad oni ulaze u stan s sudskim nalogom.

Daklem in short, postavis se s stavom, ovo nie moj stan, ja sam podstanar, mi prijamnika nemamo, za sve ostalo obratite se nasem gazdi.
Ak frajer oce uc u stan, opet, ne pustas ga u nutra dok ti ne pokaze sudski nalog, ak i ima sudski nalog, zoves svog gazdu pa nek on to s njim rijesava.
Kad udju konacno u stan, ako u stanu ne nadju prijamnik onda opet ne mogu nista.

Daklem jedan veliki odheb!!!