Citiraj:
Autor De5tr0yer
koji debeli OT...
za one koji znaju kakva je nije ni bitno dok vi koji niste niti pokusali upoznat ne mozete reci nista... mozda svi znamo vise od nje, a mozda smo u sumi.
@pygmalion: mozda ti se zelja i ostvari, iako ne znam kolko godina imas... moja preporuka je da sparas za hellgate london
ajmo mi sad da se ne locka thread o igri pricat dalje...
|
"ne mozete reci nista" ova recenica zvuchi kao nekakav sintagmatski aksiom, ali ju koristis u paradoxalnom smislu
da, prestar sam da mi 'tatica kupuje igrica' , ali kad je Mrazek u pitanju, nebi mi bilo prvi put da izvodim tajne malverzacije sa njegovim poklonima
Hellgate London !? nikad cuo..

posipam se perijem i idem googlat !
@Frconja, ak' zgledish k'o ova pretila Natalie Portman na svom' avataru, mozes mi biti sekundarna konkubina

, a ako budes jako dobar, mozda te stavim i u SLI sa svojom malom
ontopic; najavili su da ce se kao hommage WWII jedno legendarno 'orudze' prenijeti i u Modern Warfare.. ste skuzili koje ?
p.s.
Djurovski, sta ti mislis da ova tvoja dvoglava zvijer nece t'erat novi cod adeqvatno ? Ja sam optimistican i uvjeren da hoce.. i to na max. !
Jer cinjenica je da cod4 ne donosi nista revolucionarno, cak stovishe ako se rachuna koji je downgrade cod2 bio nakon UO, mozemo racunati da cemo sa cod4 jos uvijek biti u minusu..
manje mape, manje tipova igre, vozila da ne spominjem..
sve je to pomno smishljeni marketing.. ipak treba mlatit lovu jos godinama, pa nas moraju hranit na kapaljku..
tako da ce cod4 u svoj svojoj ljepoti po meni biti ushminkani cod2 prebacen u moderno doba..
i zato se nadam da ce se u skladu s tim predvidjanjima i ponashati na nashim compovima..
unatoch optimizmu, ja svejedno planiram upgrade