Tema: Horor igre
View Single Post
Staro 17.09.2007., 17:42   #15
Deathwish
overpowered
Moj komp

Deathwish's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Red_Dragon Pregled postova
I meni je horror fps najdraži žanr.

Call of Cthulhu je jedna veoma kako bi to vani rekli underrated igra, sama priča i atmosfera je zakon. Sjećam se dok sam bio u onom hotelu tako reći na početku igre, i kreneš na spavanje, a oni planiraju kako da te ubiju. I onda ti od jednom počnu udarati po vratima, a ti bježiš glavom bez obzira. Još k tome nemaš oružja. Genijalna atmosfera i igra. Uživio sam se u igru totalno. Ovo su ti moje preporuke. (ima i starijih naslova)

novije:
Doom 3 svakako, te posebice ekspanziju koja je po meni bolja od Dooma 3, Quake 4 moraš odigrati igra je totalna bolesnoća, Fear je dobar, Hl2 i Far Cry,

stare:
Return to Castle Wolfenstein, Clive Barker's Undying, System Shock 2 je stara igra (treba se i potruditi da to pokreneš na Xp-u, trebaš skinuti modani exe), ako si spreman na kompromis u pogledu grafike genijalna igra. Car svoga doba. Isto tako bi ti preporučio Blood 2, isto kompromis u pogledu grafike i AI-a ali svakako vrijedno igranja. To mi je jedna od najdražih igra. AvP te AvP2, jedinstveno iskustvo igranja.

Blood2 sam prije par mjeseci ponovno igrao na največoj težini,horor je činjenica da te ube s 2 metka

inače :
Clive Baker's Undying prvo mjesto
Silent Hill 2 (3 i 4 nisam igrao)
AvP(1) ne gay skriptirana 2ca,ona je sam dobra prvi put ,drugi već znaš di su svi,ali zato u ekspanziji konstantno doletavaju alieni
Obscure,odlična igra,retardirane kontrole