I meni je horror fps najdraži žanr.
Call of Cthulhu je jedna veoma kako bi to vani rekli underrated igra, sama priča i atmosfera je zakon. Sjećam se dok sam bio u onom hotelu tako reći na početku igre, i kreneš na spavanje, a oni planiraju kako da te ubiju. I onda ti od jednom počnu udarati po vratima, a ti bježiš glavom bez obzira. Još k tome nemaš oružja. Genijalna atmosfera i igra. Uživio sam se u igru totalno. Ovo su ti moje preporuke. (ima i starijih naslova)
novije:
Doom 3 svakako, te posebice ekspanziju koja je po meni bolja od Dooma 3, Quake 4 moraš odigrati igra je totalna bolesnoća, Fear je dobar, Hl2 i Far Cry,
stare:
Return to Castle Wolfenstein, Clive Barker's Undying, System Shock 2 je stara igra (treba se i potruditi da to pokreneš na Xp-u, trebaš skinuti modani exe), ako si spreman na kompromis u pogledu grafike genijalna igra. Car svoga doba. Isto tako bi ti preporučio Blood 2, isto kompromis u pogledu grafike i AI-a ali svakako vrijedno igranja. To mi je jedna od najdražih igra. AvP te AvP2, jedinstveno iskustvo igranja.