Citiraj:
Autor Wolverine
Bedenko...za početak imaš opciju Edit pa editiraj post kada nešto želiš nadopisat
drugo... slike je poželjno postat u thumbnail obliku a ne 1/1 no ok ove su male pa nije greda
|
stavio sam ih zato što su male, no thumbnail nisam uspio skužioti kako se stavlja
Citiraj:
Autor Wolverine
a što se tiće samog napajanja...čisto sumnjam da bi ti uzeli kablove i to iz par razloga (govorim o dotičnoj Corsair HX seriji)
1. na napajanju imaš toćno onoliko konektora koliko uz njega dolazi kablova (osim dodatnog molex -> 2x floppy adaptera koji se kako i ime kaže ušteka u molex konektor na jednoj od grana)
2. takve kableve nećeš nigdje kupiti jer imaju poseban konektor kojim se kopčaju na samo napajanje (takav konektor još ima samo Seasonic-ova M12 serija)
Dakle ... sumnjam da bi netko bio takva budala pa išao sebi uzet te kablove jer kako sam već naveo ... skužilo bi se, a i taj ''kradljivac'' od njih nebi imao nikakve koristi.
|
vjerojatno si u pravu što se tiče ovog napajanja, no samo sam naveo kao primjer, recimo neke matične dolaze sa LED displayima ili antenama i kladim se da u pola slučajeva oni mehaničari to "zadrže za sebe"
Citiraj:
Autor Wolverine
Da kradu kablove iz bundle-a matične ploče je više manje ''normalna'' pojava jer su svi praktički isti, ali za ovaj slučaj koji si sam naveo to je jaaako teško moguće.
|
da, no ja im to neću dopustiti jer ću tražiti da sve šro kupim bude zapakirano tvornički, ili ako nije onda ću pred njima otvoriti i pogledati upute i usporediti da li je sve tu, jer sam stvarno sad ljut, pogotovo kad sam dobio potvrdu da se to tako radi u servisima i da je to ajmo reć "normalno" i da nisam otkrio toplu vodu kad sam to pitao