View Single Post
Staro 17.09.2007., 17:22   #16
bedenko
Premium
Moj komp

bedenko's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Bedenko...za početak imaš opciju Edit pa editiraj post kada nešto želiš nadopisat
drugo... slike je poželjno postat u thumbnail obliku a ne 1/1 no ok ove su male pa nije greda
stavio sam ih zato što su male, no thumbnail nisam uspio skužioti kako se stavlja

Citiraj:
a što se tiće samog napajanja...čisto sumnjam da bi ti uzeli kablove i to iz par razloga (govorim o dotičnoj Corsair HX seriji)
1. na napajanju imaš toćno onoliko konektora koliko uz njega dolazi kablova (osim dodatnog molex -> 2x floppy adaptera koji se kako i ime kaže ušteka u molex konektor na jednoj od grana)

2. takve kableve nećeš nigdje kupiti jer imaju poseban konektor kojim se kopčaju na samo napajanje (takav konektor još ima samo Seasonic-ova M12 serija)

Dakle ... sumnjam da bi netko bio takva budala pa išao sebi uzet te kablove jer kako sam već naveo ... skužilo bi se, a i taj ''kradljivac'' od njih nebi imao nikakve koristi.
vjerojatno si u pravu što se tiče ovog napajanja, no samo sam naveo kao primjer, recimo neke matične dolaze sa LED displayima ili antenama i kladim se da u pola slučajeva oni mehaničari to "zadrže za sebe"

Citiraj:
Da kradu kablove iz bundle-a matične ploče je više manje ''normalna'' pojava jer su svi praktički isti, ali za ovaj slučaj koji si sam naveo to je jaaako teško moguće.
da, no ja im to neću dopustiti jer ću tražiti da sve šro kupim bude zapakirano tvornički, ili ako nije onda ću pred njima otvoriti i pogledati upute i usporediti da li je sve tu, jer sam stvarno sad ljut, pogotovo kad sam dobio potvrdu da se to tako radi u servisima i da je to ajmo reć "normalno" i da nisam otkrio toplu vodu kad sam to pitao
bedenko je offline   Reply With Quote