Citiraj:
Autor Pygm4li0n
a moja fascinacija je cisto socioloske prirode, jer ne naletis cesto na klinku sa crossfire'om 
|
Aha,dakle postoji vjerovatno određeno razdoblje života u kojem bi osoba pogotva ženska bila u mogućnosti ili pak
Smjela imati crossfire,jer naravno dob te kupovine je određen zakonomi ako se slučajno nabavi dotične 2 kartice prije razdoblja od 30 godine žiovta očito se postaje slučaj istraživanja jer nedo bog da se to desi,pa kamenovat ce ga.Pa naravno,ko bi ikad maloj klinkici koja očito još nezna ni pisati ni čitati kupio grafičku karticu ili ,jao meni , još 2 .Inače,za tvoju informaciju,to šta mi živimo u socijalnoj banana zemlji i to što si prosječni građanin naše nam Republike Hrvatske ,bivše nam Jugoslavije,nemože priuštiti neku bolju grafičku ili još 2 i još je k tom žensko , stvarno nije moj problem,jer vani normalno svi kupuju
SLi i
Crossfire i po istraživanjima čak 78 % europljana ima ili Sli ili crossfire,jer inače korporacije nebi radile zahtjevne igrice nego bi svi mi zajedno ostali na duke nukemu ili tetrisu.Pa stoga sory šta imam bolju grafiku.
Kingmax 1GB DDR2 667 MHz x2
HDD WD Raptor 36 GB, serial ATA, 10.000 o/min., 16 MB cache + 2x HDD HITACHI 250gb,serial ATA-II,7.200o/min, 8mb cache
Logitech 2.1
Midi Tower,Chieftec black
Controlled by HIPER 670 W