Zanima me jedna stvar na koju možda nitko ne obraća pažnju. Možda nitko ne obraća pažnju na to jer je to glupost, no mene sad počelo brinuti.
Da li imate neugodnih iskustava ili saznanja da trgovine ne isporučuju u potpunosti robu koju želite??
Primjer: Ako kupim ovo napajanje u kutiji zapakirano sigurno nema problema i sve je unutra, no mene muči ova stvar. Napajanje koje sam izabrao je ovo:
Crosair hx 620
kao što vidite s njim dolazi hrpa kablova koji uz to i lijepo izgledaju i dosta su privlačni a i sigurno su kvalitetni s obzirom na porizvođača i cijenu. S obzirom da nisam nikad sam montrao napajanje, mislio sam da mi to oni montiraju u trgovini, al želim biti siguran da mi neće ukrasti niti jedan kabel, s obzirom da svi kablovi odjednom sigurno neće trebati te mislim da postoji vjerojatnost da onaj tko to montira, uzme sebi ono što meni ne bude u tom trenutku trebalo, a ja to nipošto ne želim, jer planiram još nadograđivati kompjutor, a ti kablovi su kvalitetni i ne želim ponovno kupovati kablove i davati 50, 100 ili 200 kn
(ma nebitno koliko) za svaki, a ovakve sigurno neću nigdje posebno naći (ili možda hoću, al nije ni bitno, želim svoje)
Nije bitno koja je trgovina, nisu me trenutno zahhebali, no imam osjećaj da hoće gdje god da kupim i dadnem im da montiraju i da bi to svi u ovoj konkretnoj situaciji napravili!!!!!!
Siguran sam da kod kupnje cijele konfiguracije, oni dosta toga ostave kod sebe!!!!! Možda je glupo generalizirati, no jednostavno se ne mogu oteti tom dojmu.
Šta mislite o tome????