'
To je bas
oznaka koju nisam mogao tocno ponoviti. Upravo za taj model je najvise bilo S-IPS debata. Ali provjereno nije.
Citiraj:
Autor gnomisa
usporedio sam fotke s visokom rezom na oba i mogu reci da nisam primjetio neku razliku golim okom....sad gledam dal uzet 22" TN ili 20" 2007WFP S-IPS jer iako je WFP bolji po kutevima jendostavno su mi slova premala....
|
Kad smo kod fotki, na sredjoj Dell Pizza masini ostavio sam na samom Desktopu upravo gomilu Kodak slika deluxe kvalitete, snimane sa Kodak 11mp i 20mp (za muzeje, D-Back model koji ne postoji u prodaji) upravo za sve one koji budu testirali. Sve su u jasno vidljivom folderu zajedno sa preglednikom da se postedite Vista zadovoljstva.
Sto se tice citanja, ovisi od osobe do osobe. Nije cak ni pitanje vida kod svakoga nego i same prakticnosti. Nemam dioptriju, nije mi problem pisati na WFP-u, ali neopisivo je ugodnije na 21" CRT Trinitronu. Uvjek je fino zrtvovati gornju 1600x1200 na 21" i uzivati u super vidljivom pisanju i citanju na 1280x1024. Meni su dva monitora tik pored Dell-a, tako da Pivot nikako nije opcija niti potreba. No trebao bi probati na njemu pisati. Za citljivost u uobicajenom WFP Wideru zbilja ne vidim nikakvih problema? Cak i na CRT-u radi cuvanja vida-a, po potrebi povecam velicinu teksta, to zbilja nije neki problem.