View Single Post
Staro 16.09.2007., 21:57   #24
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
'

To je bas oznaka koju nisam mogao tocno ponoviti. Upravo za taj model je najvise bilo S-IPS debata. Ali provjereno nije.

Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
usporedio sam fotke s visokom rezom na oba i mogu reci da nisam primjetio neku razliku golim okom....sad gledam dal uzet 22" TN ili 20" 2007WFP S-IPS jer iako je WFP bolji po kutevima jendostavno su mi slova premala....
Kad smo kod fotki, na sredjoj Dell Pizza masini ostavio sam na samom Desktopu upravo gomilu Kodak slika deluxe kvalitete, snimane sa Kodak 11mp i 20mp (za muzeje, D-Back model koji ne postoji u prodaji) upravo za sve one koji budu testirali. Sve su u jasno vidljivom folderu zajedno sa preglednikom da se postedite Vista zadovoljstva.

Sto se tice citanja, ovisi od osobe do osobe. Nije cak ni pitanje vida kod svakoga nego i same prakticnosti. Nemam dioptriju, nije mi problem pisati na WFP-u, ali neopisivo je ugodnije na 21" CRT Trinitronu. Uvjek je fino zrtvovati gornju 1600x1200 na 21" i uzivati u super vidljivom pisanju i citanju na 1280x1024. Meni su dva monitora tik pored Dell-a, tako da Pivot nikako nije opcija niti potreba. No trebao bi probati na njemu pisati. Za citljivost u uobicajenom WFP Wideru zbilja ne vidim nikakvih problema? Cak i na CRT-u radi cuvanja vida-a, po potrebi povecam velicinu teksta, to zbilja nije neki problem.
Visage je offline   Reply With Quote