Citiraj:
Autor Bubba
Mene zanima samo jedna stvar - koji ce ti djavo na AV i FW na kucnoj masini? Svatko s mozgom u tragovima valjda vec zna da se Britney-See_my_shaved_cunt.zip.pif i slicna govna ne otvaraju i da ti ne treba neki glupi komad softvera kako bi ti velebajno saopcijo kako je to "vajrus"; a FW mi definitivno ne ide u glavu sto ce ti opcenito, osim ako ti racunalo ne glumi neki server za 20ak masina, onako usput? Ako ga vec moras imati, onaj iz Windouza radi svoj posao sasvim korektno...
|
LOL.. kad sam ja prije 4 godine to tvrdio svi upravo tu na forumu su mi izBEEPali mater

.. onda sam poceo koristit firewall, cisto iz znatizelje.. i sad kad sam se naviknuo prica se obrnula .. doduse za sad je smao jedna osoba u pitanju ali opet nije bilo koja osoba

(hey Bubba.. kak faks? Ja nikak da ga zavrsim

)
.. enivej, koristim ih sto iz navike, sto za svaki slucaj, a sto zbog cinjenice da sam umrezen sa bratom.. koji, ne da je glup, nego jednostavno ga boli qrac, pa ce on upravo i otvorit onakav ZIP samo jer mu je dosadno.. i ne samo to, nego kad nes oce sa mog kompa onda ce ga jos otvorit i na njemu
.. informaticku pismenost mog oca mislim da nije potrebno objasnjavat, on samo mail cita ovdje.. tj. ja mu ga citam.. no kad ga copi Solitaire kriza on samo klika po ekranu i naravno nema pojma sta je kliknuo
.. tak da eto, za svaki slucaj... a i nista me ne kosta. Imam dovoljno RAMa da mi se AV i FW vrte bez beda u pozadini a ja radim bilo sta..
a sto se tice windows firewalla - prije cu vjerovat kurvi za 20kn kad mi pocne davat borokerske savjete nego Microsoftu ... ili bilo kojoj drugoj tako rasirenoj korporaciji u svijetu for that matter..
Pa ajde Bubba budi dobar i preporuci mi nesto.. udovolji mi