Trenutno koristim AVG Free Edition i Zone Alarm. No eto cuo sam svakave komentare na oboje pa cisto radi promjene razmisljam o necem novom. Znam da sta god instaliro bit ce pametnih kojima taj odredeni software ne valja.. no za sad sam ja zadovoljan sa ovo dvoje. AVG cim sam instaliro nasao je neke "viruse" preko kojih je recimo NOD uredno prelazio godinama (trojanci u crackovima npr.) pa sam tako zavrsio na njemu prije kojih godinu dana. A Zone Alarm sam inace i pobrao ovdje par mejseci nakon sto je u HR uveden DSL.. ima vec dosta godina ...... enivej, nikad problema.. no ja sam uvijek otvoren za nesto novo tako da ako netko ima nesto konkrento za preporucit bio bih zahvalan.
Od softwarea bi prvenstveno trazio brzinu i tocnost..nikako se ne modu odlucit da li zelim jedno od toga stavit na vrh prioriteta.. nekak si mislim: sta ce mi brzina ako lik ne prepozna neki virus onda.. ili sta ce mi tocnost kad ce scan tolko dugo trajat da cu ga ja prekinut ili nesto....
Malo trosenje resursa takoder nije na odmak.. Zone Alaram sa svakim updateom ko da trosi vise i vise.. pogotovo od kad je izasla 7ica ..
Toliko od mene za sad.... hvala