View Single Post
Staro 15.09.2007., 23:39   #1
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Recenzija stola...

Evo zanimljive recenzije: radni stol...pardon...stol za racunalo
Pisem ovdje jer ne znam u koju bi skupinu hw-a ovo islo...
Uzeo prije par dana novi stol:

Nije klasican, izgleda malo svemirski, ali sluzi svrsi i nije niti tako skup, oko 700kn u Primi, ne sjecam se tocno, zena uzimala jos neke pi*darije, a mene puklo i uzeo stol
Imaju ga u jos boja, ja uzeo ovu bukvu jer su to imali na lageru, dimenzije su (u cm, SxVxD): 120x76x60. Prostor za komp je dolje lijevo, ona daska na koju dodje je podesiva po visini, ako se makne stane kuciste do visine nekih 68cm. Hura, vise ne cujem niti WD3200AAKS otkad je kuciste dolje
Dobra stvar, ladica na izvlacenje je sirine skoro nevjerojatnih 80 cm sto je super za veliku tipkovnicu. Malo je uza radna ploha na sredini, ali to ne smeta, gore lijevo su si projektanti zamislili prosirenje za monitor sto samo dokazuje da nemaju pojma o ergonomiji iako mi je monitor sasvim fino stao na sredinu stola (jos jedan plus, sad ga vise ne moram podloziti knjigama). Na tom prosirenju sad se smjestio printer. Za skener se nazalost nije naslo mjesta, ali njega ni ne koristim tako puno... Stol je dosta stabilan, jednostavno se sastavlja (sto je OK s obzirom da se ipak radi o jeftinjaku), si vazniji bridovi dobro su obradjeni i nisu ostri. Jedini moguci bed kod sastavljanja je sto se velika ploha drzi samo na drvenim cepovima i ljepilu pa nije pozeljno stol prenositi drzeci ga za to. Ne znam za sto su si zamislili ovu donju dasku (ispod nogu), ali meni sasvim fino sluzi za drzanje nogu
Sve u svemu, stol je cisto ok za taj cjenovni razerd, narocito ako se usporedi s raznoraznim glupim rjesenjima koja se vidjaju okolo po trgovinama namjestajem.
c-shadow je offline   Reply With Quote