View Single Post
Staro 15.09.2007., 21:52   #4
dugixy1
Premium

Datum registracije: Jun 2007
nisam uzeo još ništa imam par opcija,možda uzmem kandalf kučište a ono ima već vodeno za cpu, kad dodam i gpu blok neznam kako če se ta pumpa ponašati,jel dovoljno jaka i kolko je tiha. možda uzmem sve iz EK al trenutno nisam jak financijski dok ne počnem raditi( na godišnjem sam još par dana), a opet draže mi kupiti u zg. sa tomijem sam se čuo telefonski prije 3 tjedna i on mi je sve objasnio za EK i zbilja dečko to ima u malom prstu,ali tada nisam još razmišljao o kandalfu,jedino da mi tomiri kaže jel mu sad puno bolje hladi cpu nego kad je imao original blok iz kandalfa a sad ima EK. kupujem i asus blitz formulu matičnu (dolazi u utorak trenutno je nema u gradu) i ona ima več tvornički napravljeno ulaz za vodeno na heat pipe,znači i to ču hladiti,neznam ako samo promjenim pumpu iz kandalfa dali bi to radilo kako spada,jer navodno je radijator odličan, i hlade ga 3 venta. za vodeno sam laik, pa bar zato da pitam i kako da saznam daliovaj zalman sadržava te stvari koje nisu dobre u suradnji sa bakrom,čitao sam nešto po netu da je izvrstan al neznam jel u rangu sa EK a po obliku su slični i oba su rađena baš za 8800.

hvala dečki

destroyer jesi pokrenuo proc ili je još u ladici

ljep pozdrav

EDIT

http://ekwaterblocks.com/shop/produc...roducts_id=146

tu možete vidjeti od ek bakreni blok za 8800 po obliku mi izgledaju isti ,mislite da je bolji protok nego zalman?

Zadnje izmijenjeno od: dugixy1. 15.09.2007. u 22:09.
dugixy1 je offline   Reply With Quote