@juan; slazem se.
@wolverine; lol! vodis djete na krivi put!
@geniusboy; hm...javi cjenu, moze i pokverenih(ak ti ne sloze) jer meni treba samo control centar i daljinac!
dakle...tesko da ce mu dati da poslusa bas sve kaj zeli...a gnjavljenje prodavaca je teror...u komteh-u su ljubazni ali onaj visoki tip malo shere. u audiconema-art-u je tip sheronja prve klase, tip me popljuvo jer sam dosao pitati za neku akciju za yamahin reciever(za koju nije niti znao) oni kao taj low end ne spajaju da se cuje itd-itd...kao da je bitno jel low end, pa valjda zelim cut i kak low end radi...ipak ja placam. u dobrom zvuku su prodavaci malo ljeni-neljubazni jer su mi prek kujca spojili JBL-a na harman kardona(ahhh...sweet, ali opet pre-malo muzike za te pare) itd...bio sam u jos hrpu ducana i pretezito je svugdje slicno. cak u dosta ducana nisam ni pitao da mi spoje, nek sam samo pogledao(na cjene

) i izletio van.
kaj se tice marki itd...tu ti nitko nebi smio nista preporuciti jer je tvoj sluh drugaciji od nasih...dakle mjuza koja bi se meni svidla ne znaci da bi se i tebi. low end recieveri od yamahe i sony-a su totalno smece i od toga bjezi, ne mozes dobiti puno basa na prednjim zvucnicima...nikako!!! treba ti sub, jer je to namjenjeno za kucna kina...makar ima rulje koja za to nezna do one minute kad upali stvar. skuplji modeli recievera su vec ok. denona sam cuo, jako dobar! probaj. kao i stereo pojacala...denon, dobar! probaj. btw, skup. marantz-a mi je pohvalio tip u provoxu ali ja ga nisam cuo. probaj sam.
posto volis nabijanje, imas 2 opcije(po meni). dobar sub i 2 mala prednja sa nekim mid-end recieverom ili 2 velika stupa sa malo boljim (stereo)pojacalom. probaj obe opcije...primjerice, 4000kn za stupove i 2000kn za pojacalo...a meni poklonis jedan set Z-a.
pozz