View Single Post
Staro 15.09.2007., 00:24   #8
Juan
Premium

Juan's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor geniusboy Pregled postova
Haha, hvala na pomoći...

Šta je smiješno u tome da moraju biti crni... Mislim, neću staviit u sobu trešnju ako niti jedan djelić u njoj nije te boje, mislim...
I zašto hi-fi ne bi mogo lupati... Prvenstveno ga uzimam zbog kvalitete, ali ako za 6k kuna nije moguće složiti nešto šta lupa bolje nego z5500 onda neka ide u k*** sa kvalitetom zvuka...
znam neke ljude koji su zadovoljni missionom, ali velim, samo sam ih stavio za primjer, nisam rekao da moraju biti baš oni...
Vrsta glazbe nije određena, sve dakle... Prostorija je 6x4m, a izvor zvuka je isključivo komp... (s Xi-Fi EM ako to išta znači)...

Dalje nastavljam jer sam dobre volje i spreman za sutrašnju berbu a ajnšpric mi daje inspiraciju.
Dakle, što je smiješno u tome što ne smiju biti crni?
Stavimo primjer: slušaš 2 para različitih zvučnika, i jedni ti se više svide ali nema u crnom finišu, dok drugih ima, ali imaju tvom uhu neugodan zvuk.
Izabrao bi crne?
Ako i idemo na vizualni dojam, ako sam dobro upamtio sa slika koje si uploadao sa svojim z5500 nisam primjetio da je stol crni? Ili je?

A što se tiče izbora i tvog "best buya", mislim da ti na to pitanje sa informacijom "za sve vrste glazbe" nitko ne može dati odgovor, jer ako ćeš kupit zvučnike po preporuci nekog više ili manje upućenog na forumu ili poznanika/prijatelja onda ih nemoj ni kupovati.
Istina, kod frenda je zvuk uvijek bolji, ne zato jer je bolji nego zato jer je drugačiji, no ipak, zvučnik u toj klasi se kupuje prema osobnim afinitetima i doživljaju.
Ili jednostavnije, poslušaj sve što možeš u klasi koju si možeš priuštiti i onda izaberi, a naslijepo "crni missioni i crni sub koji isto mora biti mission" nema smisla. Onda nisi trebao niti otvarati thread, jer ti ja mogu preporučiti crne focale i crni sub, a ti opet ne znaš kako zvuče?

I da pogodim, sve to ćeš još tjerat nekim receiverom jer jedino tasko možeš "dobit" više od 100 watta?

Odi u grad, poslušaj gdjegod što možeš, gnjavi trgovce, i na kraju odluči što želiš, jer očekivanje da "lupa" glansije od logitecha ne vode nikamo osim ka ovom RCF razglasu koji ti je wolwerine preporučio, koji ima još jednu bitnu osobinu, a to je crna boja koja "paše" u sobu.
Juan je offline   Reply With Quote