15.09.2007., 00:13
|
|
destabilizator provokator
Datum registracije: Aug 2007
|
Citiraj:
Autor bobe
hmm, blago tim forumima na kojima si postao moder ili vip clan kad nemozes razumit kad ti se nesto lipo kaze, i to vise puta, nego ajde mi lipo reci, sto ti u ovom threadu nije bilo jasno, sve ti je lipo receno, i to par puta za redom, od ljudi koji stvarno znaju, i ti opet tiras svoje? sta si ga uopce otvarao temu kad si znao da ces na kraju kupit "ono o cemu si postao opsjednut kad si prvi put vidio",
ma ne bi mozda ti ni zamjerio na ovoj temi nitko da nakon svih prijedloga tamo nisi izvalio ovo o "opsjednutosti", DDR3 (ajd dobro da to nisi kupio, iako mi se cini da si bio blizu), i "dobrom zvuku" na toj MBO, koja je BTW po meni zivo s*anje za te novce...
ma ja uopce ne znam koji *urac pisem ode, kad znam da ces na kraju uzet OCZ DDR1999...nekim ljudima se ne isplati objasnjavat, EOD, LP
|
to što ja pišem o matičnoj ploči, pišem jer sam laik za hardver i jer se ne razumijem u čipove i OC i ostale stvari
Wolverine mi je upravo, za razliku od tebe dao neke činjenice koje su me uvjerile da uzmem blitz formulu umjesto strikera, iako se malo razumijem, na jednostavan način i jednostavnim jezikom mi je objasnio prednosti blitz formule i ja to prihvaćam jer vidim da je čovjek normalan
nemam se namjeru s tobom dalje polemizirati o ovome
pozz
|
|
|