Citiraj:
Autor jabuka
ovako dragi moj kolega, oprosti, nismo vi dobili nobelovu nagradu i ne razumijemo se svi u svaki segment našeg života i okruženja
na ovom forumu ima ljudi koji se ne razmiju do u detalje svaki dio i čip kompjutora, ako ti smeta, nemoj se odazivati na temu i nemoj se tako ponašati, kao što vidiš novi sam na forumu a o kompjutorima znam dosta o softwareu a o hardveru relativno malo, i ovo mi je prvi put da sastavljam konfiguraciju
inače u pravilima svakog foruma je da pomogneš ako znaš a ne da se rugaš šta je tko provalio jer je pitao nešto, prošao sam dosta foruma, na nekima sam i danas moderator ili vip član, i tako se ne ponaša nigdje
|
hmm, blago tim forumima na kojima si postao moder ili vip clan kad nemozes razumit kad ti se nesto lipo kaze, i to vise puta, nego ajde mi lipo reci, sto ti u
ovom threadu nije bilo jasno, sve ti je lipo receno, i to par puta za redom, od ljudi koji
stvarno znaju, i ti opet tiras svoje? sta si ga uopce otvarao temu kad si znao da ces na kraju kupit "ono o cemu si postao opsjednut kad si prvi put vidio",
ma ne bi mozda ti ni zamjerio na ovoj temi nitko da nakon svih prijedloga tamo nisi izvalio ovo o "opsjednutosti", DDR3 (ajd dobro da to nisi kupio, iako mi se cini da si bio blizu), i "dobrom zvuku" na toj MBO, koja je BTW po meni zivo s*anje za te novce...
ma ja uopce ne znam koji *urac pisem ode, kad znam da ces na kraju uzet OCZ DDR1999...nekim ljudima se ne isplati objasnjavat, EOD, LP