View Single Post
Staro 14.09.2007., 23:20   #144
bobe
teta Mraz

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Pomo Pregled postova
Sorry Wolv, ali tipu je ovo već 4. topik o istoj konfi, 3. na kojem mu odgovaraš i 2. di mu preporučaš ram. Tip ne kuži što mu se priča i trebalo bi po meni to EOD. Svaku daljnju raspravu o toj famoznoj konfi koju će na kraju kupit isto ko i ostatak DFP ekipe bi mu trebalo pod odma lokotat. Eto, moja dva centa...
u potpunosti se slazem, sta reci kad nakon svih prijedloga, sugestija i objasnjenja covik izvali nesto ovakvo:

Citiraj:
Autor jabuka Pregled postova
strikerica zato što sam jednostavno opsjednut s njom od kad sam ju prvi put vidio, drugo zato što je ASUS, a ostale prednosti su recimo što s njom dobivam i kvalitni zvuk koji nemaju druge ploče, a kad bih taj zvuk kupovao posebno u konačnici bi me ispalo puno skuplje
inače, jedino što mi se kod strikerice ne sviđa je to što je na DDR2 a ne na DDR3, no kad pogledaš s druge strane 1GB DDR3 dođe 1700 kn, za za te pare možeš kupiti Raptora od 150GB 10000 rpm, pa mislim da je još malo rano za DDR3

da ne buide potpuni OT i ja predlazem, Ballistixe, iako u drugom planu pomalo...

bobe je offline