14.09.2007., 23:20
|
|
teta Mraz
Datum registracije: Apr 2006
|
Citiraj:
Autor Pomo
Sorry Wolv, ali tipu je ovo već 4. topik o istoj konfi, 3. na kojem mu odgovaraš i 2. di mu preporučaš ram. Tip ne kuži što mu se priča i trebalo bi po meni to EOD. Svaku daljnju raspravu o toj famoznoj konfi koju će na kraju kupit isto ko i ostatak DFP ekipe bi mu trebalo pod odma lokotat. Eto, moja dva centa...
|
u potpunosti se slazem, sta reci kad nakon svih prijedloga, sugestija i objasnjenja covik izvali nesto ovakvo:
Citiraj:
Autor jabuka
strikerica zato što sam jednostavno opsjednut s njom od kad sam ju prvi put vidio, drugo zato što je ASUS, a ostale prednosti su recimo što s njom dobivam i kvalitni zvuk koji nemaju druge ploče, a kad bih taj zvuk kupovao posebno u konačnici bi me ispalo puno skuplje
inače, jedino što mi se kod strikerice ne sviđa je to što je na DDR2 a ne na DDR3, no kad pogledaš s druge strane 1GB DDR3 dođe 1700 kn, za za te pare možeš kupiti Raptora od 150GB 10000 rpm, pa mislim da je još malo rano za DDR3
|

da ne buide potpuni OT i ja predlazem, Ballistixe, iako u drugom planu pomalo...