View Single Post
Staro 14.09.2007., 21:01   #1
eluminer
Premium
Moj komp

eluminer's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Hi-Fi 2.1 do 6000kn

Evo ovako...
Kao što možda znate, imam dvoje z5500 spojene na komp... Zvučnici su stvarno super za komp, i još dva kompleta, trese full, nema šta... No, jučer mi se razletio jedan sub... Stoga taj komplet ide na reklamaciju....
Kao i svi normalni ljudi, i ja sam došao pameti, pa shvatio da je 12 zvučnika u sobi previše ne tolko zbog drečanja već mi je prenatrpano i loše raspoređeno... (dva suba ne smatram previše, ali satelita je pun kufer )
Kada mi ovaj komplet stigne s reklamacije, planiram prodati oba Z5500 sistema i uzeti neki hi-fi 2.1...

E sad, zašto 2.1?

Budući da mi je monitor okrenut tako da 5.1 nikako ne mogu srediti kak spada, jedino 2.1 setup mi odgovara a da bi to bilo složeno kak priliči.... Drugo, slušam samo muziku na zvučnicima i mislim da mi je 5.1 stoga beskoristan....

Sad, dalje... Iako sam se opametio da ne štancam dalje z5500 sisteme u sobu , šta se drmanja tiče, i zaljubljenosti u te niske frekve koje mijenjaju raspored u sobi, tu sam i dalje stari tupan... dakle, većinu love bih bacio u sub budući da mi je on najbitniji da razvaljuje... Ne pitajte, jbg, demoni...

Priznajem, nikad nisam čuo hi-fi subi možda je ovo šta slijedi previše, ali neka, zato ste vi tu....

E ovako sad, zapeo sam nekako za mission, i njihov sub M6AS, 350W.... Možda je to previše, možda ne, ali baš mi nekako izgleda taman... Valjda će tuči kao ovi dva Z-ovi, ako ne i bolje....

E sad, ne razumijem se baš u to, pa bih trebao neku preporuku za još dva missionova zvučnika koji bi snagom recimo pasali uz sub, i neko pojačalo za to a da bi to bilo do 6k kuna.... Možda uz ovaj sub trebaju neki skuplji zvučnici šta ne izlazi za 6k kuna, ali zato vas molim za pomoć jer neam blage veze o tome....
Ne znam da li to izlazi za te pare, budući da sam nafrljio takav sub, ali otvoren sam za sve kritike i savjete budući da sam totalni njub u hi-fi svijetu...

To ne mislim uzeti uskoro, nego kad skupim razliku do 6k kuna nakon šta vidim šta ću dobiti za Z-ove.... Molim vas da mi date bilo kakve savjete šta se toga tiče, jer sam otvoren za sve prijedloge....
Mission mi se čini nekak dobar, ako ne i najbolji, a dali toliko vrijedi ili dali se može šta bolje kupiti za te pare, to vi znate najbolje...
Htio bih da sva tri zvučnika budu od istog prizvođača i da.... Jedini uvjet uz to da sub trga, je da sve bude u crnoj boji... Trešnja, bukva i ostale boje me ne zanimaju....

Hvala svima unaprijed...
eluminer je offline   Reply With Quote