Evo da i vama prenesem jednu zanimljivost s kojom sam se susreo..
Servisirao sam kolegi racunalo (preciznije, cijeloga ga cistio iz nutra od prasine). Kad sam isao skinuti pasivni hladnjak s CPU-a, jednostavno nije islo! Skinuo sam prvo akrivni i ocistio ga, pa tek onda ponovo pokusao pasivni i uspio ga skinuti, ALI skupa s njim, skinuo se i CPU! Nije mi bilo potpuno jasno na koji nacin.. Vidio sam nesto sivo oko njega na cooleru, bio je slijepljen.. Prepostavio sam kao sto bi i bilo tko drugi da se krema zasusila i slijepila ga s coolerom, pa ga nisam htio odljepljivati posto nisam imao drugu da ju nanesem umjesto ove. Pokusao sam vise puta bezuspjesno vratiti CPU u socket s tim da cooler ostane na njemu. Na kraju sam se ipak odlucio odlijepiti CPU sa coolera. Jako sam se iznenadio kad sam vidjeo da to nije krema za koju sam mislio, nego je to bio zivi silikon! (kao onaj sto se na rubove prozora daje..)
Na kraju sam zavrsio struganjem silikona s CPU-a. Pitam lika sto je to radio s tim? Kaze nije on, a kaze i da PC do sad nije servisiran, nego da su to tako orginalno u trgovini slozili...
Necu spominjati ime trgovine, to je jedna vec malo starija u mojem gradu, ali ipak, za ovako nesto jos nisam cuo..
Ovo vam i slike sa moba na kojoj se vidi priljepljen CPU na cooler..