View Single Post
Staro 14.09.2007., 12:38   #5
matija84
Premium
Moj komp

matija84's Avatar

Datum registracije: Oct 2005
Citiraj:
Autor tdominov Pregled postova
Da, bit če ti dosta nemaš problema jedino s tom pločom koju si naveo nečeš moči ubaciti još jednu grafičku jer ima samo jedan slot za grafu(može samo jedna ili mjenjaj ploču)MBO ABIT FP-IN9 SLI Fatal1ty, NV NF650i SLI, ovako nešto ili MBO ASUS P5N-E SLI, nForce 650i SLI ili neku sličnu ali mora biti SLI u opisu. Glede memorije najbolje bi bilo iči na sigurno Crucial Balistix ali sve je stvar love možda če i King biti dovoljan i sve zavisi od puno stvari hoče li iči na 4GHz(memorija, steping proca, matična )Malo potraži i pogledaj na forumu ima tema o tome premda (nema pravila glede kloka-nekom ide super nekom ne i stvar sreče).Ukoliko misliš tako naknadno kupovati žešču grafu radije pričekaj kraj godine početak sljedeče pa onda uzmi nešto(bolje i jače) a sad privremeno uzmi neku (7900/1950)Izlaze nove i sve zahtjevnije igre pa če se več onda znati koja dobro vozi a koja ne(grafa) i najavljene su nove serije nVidie/ATI.
Znaći da uzmem crucial balistix onaj kaj sam stavio na prvom postu?
Napajanje onda corsair450W ( zar je stvarno bolje od chifteka?), ili CoolerMaster 430W, dali će ovaj drugio biti dovoljan za sve to.
Što se tiče proca, moram vidjeti dali ču ga dobiti uskoro, ali provjereno ide na 4+.

Kakva je ta matična, vidim da dodje oko 830kn u diskont24, ali dali se dobro clocka(MBO ASUS P5N-E SLI)?
Za grafičku stvarno neznam, mislil sam za početak uzeti 6600 od frenda, pa kupiti gtx kasnije, u 11 mjesecu, valjda padne cijena.
matija84 je offline   Reply With Quote