View Single Post
Staro 14.09.2007., 11:23   #30
Salko01
Premium
Moj komp

Salko01's Avatar

Datum registracije: May 2007
Citiraj:
Autor gnomisa Pregled postova
koji si ti smijeh...taj tvoj Dell ima TN matricu i po svemu (slika, kutevi gledanja) nije nista bolji od nekog samsunga 2232bw ili 223bw....ili cak od nekog filija ili benkija do 2 i pol soma kuna (probao ga i vidio svojim ocima)....zato i je jeftin...pa sto mislis zasto je 20" Dell 2007WFP nesto skuplji od tvog 22" dell-a (a bio je prije i znatno skuplji)....zato sto ima puno bolju S-IPS matricu s puno boljim kutevima gledanja i boljom slikom/vjernijim bojama.....kad smo spominjali kvalitetni dell mislili smo na 2407WFP koji kosta 5600kn i koji dolazi sa nesto losijom matricom neg je to S-IPS (ima S-PVA matricu od samsunga) al jos uvijek miljama daleko od TN monitorcica kakvog ti imas...i usput, ova fotka koju si poslao....dugo nisam vidio fotku tako katastrofalne kvalitete...
A mozda zato sto ima usb,mozda zato sto ima pivot a za kut gledanja me tako boli .....!!!
Za matricu se slazem da je puno bolja od ove moje a najbitnije u ovom tvom toliko pamentnom postu je kvaliteta fotke sto sam je usliko!!Uzivaj u svom CRT-u na 1280x1024 tu je kut gledanja toliki da mozes gledati s druge strane monitora a o velicini teksta vise rijeci drugi put!!! Pozdrav