Citiraj:
Originally posted by knezigor
No dobro....
hajde sad recite čovjeku da sve to i nije takav bauk (mislim svi su ti problemi mogući, ali i tramvaj te pogazi ak' si idiot, ali....)
Sve u svemu obzirom da su današnji BIOS-i flash-evi samonadogradivi (dakle nakon što upišete koji bios želite i stisnete enter; sve traje cca 3 sec. - kad flash-ate s harda) mogučnost da se sve sronda i nisu baš prevelike - barem koliko sam ja imao iskustva (jedno 10-ak flashanja....)
A ako se netko sjeća tu na forumu i sam sam maltretirao ljude.... prije nakih 2 mj. nisam sebi znao flashati - zbetoniral mi se mozak pa se nisam mogao sjetiti kak to ide...
Ma samo ti lijepo flash-aj i to je to...
Ajd sa srećom
|
pa tko kaže da je bauk? naprotiv. flasham dosta često i samo mi se nekoliko puta desilo da je osigurač u tom trenutku skočio, ili da je puknula disketa za vrijeme flashanja, ili nekaj slično. to nije bed ako u blizini imaš drugu putpuno istu ploču pa preflešaš bios, ali da mi se takvo nekaj desi doma poludio bi. mislim... ljudi se toga boje jer su naviknuti da ako nekaj tijekom rada na računalu pođe po zlu imaju rizik od gubljenja podataka ili nešto slično - nikada materijalnu štetu. kod flashanja je to šteta od 500-1500kn i ono... normalno da ako nemaš iskustva s time da to niti nećeš ići raditi.