kad smo kod toga da se nemre uspoređivat 933 sa 400v . možw. oba dva uređaja imaju hdmi, usb jedino što pioneer nema utore za kartice. a duplo i više je skuplji zašto???? kupi jedan i drugi i shvatit ćeš vjeruj mi . a ako nisi čito ja sam napiso da je za tu cijenu kolko sam platio quadro u lipu isto košto samsung p370 (nisam siguran za oznaku) i bolji mi je bio samsung , očito se vidilo da je puno kvalitetniji proizvor jedina zamjerka mu je to što nema fw-a na netu a ovak nepodržava hr znakove inače nebi ni mijenjao za quadra. eto ja ljudima preporučujem samsunaga tog za te pare bolji izbor od quadra ako vam ne smeta to što nema hr znakove . ja neznam al ovaj moj quadro je imo toliko loš zvuk da ja nisam znao kam ću sa sobom . skido sam bog s neba kad sam skužio kolko sam popušio kaj sam to uzeo , a dobro sam se nado da ce biti dobar proizvod kak se po netu piše.
ko voli nek izvoli. al za pyajer koji je duplo skuplji od nekog "boljeg" po funkcijama nemreš reć da se plaća samo ime jer to nije istina ! razliga je preočita i ćorav i gluh bi skužili razliku