View Single Post
Staro 13.09.2007., 20:55   #31
gog
Premium
Moj komp

gog's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Ja sam isto u potrazi za ventovima i trebaju mi 3 komada da zamijenim ove usrane iz antec-a, kada samo pomislim da je jedan od razloga zašto sam ubo to kućište i to što ventovi imaju svoje prekidače pa je manja gnjavaža i sve je lijepo složeno, grrr...

Sada su mi spojeni na 7V i switch je prebačen na medium (kada stavim na low se neće upaliti).

Ja sam do sada imao jedan coolermaster 12cm koji je došao sa centrurionom 5 i taj je na 5v bio praktički nečujan.

Onda sam kupio i SHARKOON 120mm, 21dB, System fan S koji je po meni užasan vent s obzirom da ovo S valjda dolazi od Silent. Na 5V se neće pokrenuti, a na 7V ga se čuje puno više nego što bih ja to želio.

Kao što je viđeno iz priloženog poprilična sam picajzla što se tišine tiče

Eh sada, što bi vi meni preporučili, kupovati 3 Papsta nakon što sam dao toliko novaca za kućište ne dolazi u obzir.

Eh sad, što bi vi meni preporučili? Najviše bih cijenio mišljenja od kolega koje su netoleranti prema buci kao i ja. Ako vam je npr. Zalman VF700 na 5V nečujan onda se ne ubrajate u tu kategoriju

edit: Zašto uopće razmišljati o Silent Eagle-u kada je on prema proizvođaču puno bučniji od vulgaris S-a? (21dB vs 35dB je ogromna razlika)
gog je offline   Reply With Quote