View Single Post
Staro 13.09.2007., 20:20   #774
SRV
Premium
Moj komp

SRV's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor svaboxxl Pregled postova
Ma joooj i kako da ne mrzim taj ferrari pa fujj gade mi se....
Samo me sad zanima tocno koji su to dokazi bili koji su dokazali spijunazu...

100 milja kazne i jos koliko kaj ce sad popusit jer nemaju ni boda u konstruktorskom (oko 40 milja mislim), uzas,uzas...
Je, strasan udarac na budzet McLarena.
Citiraj:
Autor vedo Pregled postova
Barem će jedan od Mclarenovih vozača osvojiti vozački naslov,a to je što se najviše gleda i cijeni!
Mala je to satisfakcija za ovako dobru sezonu, sa bodovima iz Madjarske imali bismo 38 bodova prednosti u konstruktorskom.
Citiraj:
Autor svaboxxl Pregled postova
Ma to stoji,ali koji je to financijski pušing za momcad, i kako sada razviti MP4-23 kad imas pola proracuna.
Je, to ce tesko ici...
Citiraj:
Autor speedy-3 Pregled postova
financijski su ih totalno sje***,,,,,, ali bar vozace nisu dirali ili totalno McLaren izbacili,,,,,,

mislim da bi ih F1 navijaci pojeli da su to napravili,,,,,, i ovo je glupost al jos je na kraju i dobro kako je zavrsilo,,,,,,

ferrari - FIA
Ono sto je najzanimljivije, jedno sudjenje je vec bilo. Zakljuceno je da McLaren nije kriv. Ferrariju se to nije dopalo jer ocito ne mogu dobit prvenstvo na stazi nego idemo povuc veze u FIA-i.

I kakvi su to dokazi koji su ovaj put unistili McLaren? Nesto sto nisu znali prije? Ako su to konverzacije vozaca, serem im se na te dokaze. Mogli su pogledat proklete bolide, nikakvi tracevi i gluposti im ne trebaju.

Ova afera je zasigurno jako lose utjecala na F1 opcenito, jedna od najboljih sezona zadnjih godina je zasjenjena prepucavanjima.
SRV je offline   Reply With Quote