Trebalo mi je skoro 1 dan dok nisam uspio instalirati Windowse. Imam 2 diska u raidu i to je predstavljalo strasne komplikacije. Kod instalacije, ako sam ucitao ICH9R raid drivere sa diskete, dobivao bih plavi ekran odmah na pocetku instalacije, pa to sve kombinirano sa neispravnim floppijem, jednim neispravnim sata kabelom, nekoliko lose sprzenih windows cda - zabava za cijelu noc.
Prvo cu krenuti sa nedostacima: prvi pci-e slot je postavljen prebilizu procesoru, sto rezultira time da graficka skoro pa nasijeda na utore za ram. u slucaju ako budem mijenjao memoriju, morat cu prvo vaditi graficku. Rupe na backplateu od maticne ploce nisu na pravim mjestima. Prvo sam morao kljiestima rezati i savijati lim da bi mogu ugurati usb uredjaje i transpiper. Kad sam vec kod doticnog, nisam ga jos montirao - prvo cu provjeriti temperature bez njega i onda sa transpipeom. Vdroop control opcija u biosu ne radi iz nekog razloga. Stavim 1.4V na procesor, everest iscitava 1.25V.
Unatoc ovim musicama, nakon sto sam sve upogonio radi savrseno stabilno i nisam nikakvih problema imao. Opcija u biosu ne nedostaje. Ovakvo bogatsvo opcijama nisam vidio ni na jednoj ploci. Na ploci se moze tweakat bas sve. Ako bude zaniteresiranih, mogu malo poslikati

Jako mi se svidjela jedna sitnica - resetiranje biosa. Dovoljno je stisnuti power i reset tipku na kucistu, drzati 4 sekunde i hop - opet smo online

Idem sad malo ocnuti proc i vidjeti kolko ide fsb ploce na zraku (uz neke normalne temperature

) pa postam dojmove.