View Single Post
Staro 13.09.2007., 03:45   #1
von Schultz
Premium

Datum registracije: Sep 2007
Zvučna - hi end audio + dvd playback & igre

Ovako - planiram osuvremeniti sustav na način da ću kupiti vjerojatno jedan par warfhedale zvucnika (stereo dakle) i to neku verziju diamond 9 serije. To planiram upariti zajedno sa cd playerom i ampom vulgaris - dakle onakvim linearnim komponentama.

E sad, mp3ce cu isto tjerati preko toga na nacin da cu amp spojiti na neku zvucnu karticu. Iz tog razloga trebam nesto bolje, ne obicno creative consumer smece.

No, buduci da imam i creative dtt3500 set sa DD ampom, njega bih isto spojio na tu zvucnu, tako da mogu imati digitalni surround u filmovima i igrama.

Iz toga razloga bih trebao karticu koja je istovremeno i 5.1 - ako se ne varam, meni ce digiralni signal dolaziti na ovaj dtt3500 set (ako naravno spojim amp preko npr. koaksijalnog kabela) i ako cu gledati filmove, ali i igre? Za igre pitam, jer nisam bas upucen, zadnji puta kada sam se bavio ovom problematikom, u igri su bili oni surround simulatori tipa eax itd, dakle nisu pruzali pravi digitalni signal, vec se amp morao spojiti preko obicnih analognih prikljucaka.

Za sada sam naisao na M-Audio revolution karticu, dakle trazim nesto u tom rangu, ako ne i bolje - http://www.provox.hr/audio/proizvod....ca=11&Source=1

Dakle, ukratko, sto preporucate za ovaj sustav, te da li je moguce spojiti dolby digital amp od dtt3500 na digitalni koaksijalni izlaz i dobiti direktan DD sound u igricama ili je to jos uvijek nemoguce?
von Schultz je offline   Reply With Quote