Citiraj:
Autor gun_rider
Nije...i sa zvučnom je ista stvar...jednostavno priko nekih 60-65% se već kvari zvučna slika...nije to to.
Aa sad...da su z4 neka ljuta mašinerija...štajaznan...nakon nekog vrimena se navikneš i onda bi još jače i jače...meni nikad nije dosta 
Ovo sad svira dobro...nek stoji ovako još barem pola godine...a nakon toga...neznan...maknit ove creativove i uzet još z2300. E to bi onda tek bila prava stvar 
(nije mi do surrounda valjda san dobro napisa...jer negledan nikakve filmove ni slično na kompu...samo muzika  )
EDIT: Bacit ću i koju sliku ovih dana pa ako imate kakve kritike u vezi smještaja da mi preporučite di ih maknit...jer ionako moran nove nosače stavljat...ovi su mi malo elastični...(DIY) 
|
ma nisu z4 neka masinerija ali za komp skroz dovoljno
ako slusas samo mjuzu na kompu bolje skupi para pa kupi jednu finu hi-fi liniju, ne mozes usporediti, na svim ovim zvucnicima za kompjutere fali srednjih tonova
sto se tice polozaja basa ne bi mi pomogla slika, probaj ga premjestiti pa slusaj....meni su recimo kada legnem na krevet, basovi prejaki pa ih moram smanjiti a dok sam za kompom sve pet