Citiraj:
Autor zole052
cuj ja imam z4 i x-fi extreme music i zvuk mi je odlican, a basova ima koliko god pojaco zvucnike, probaj smanjiti basove do kraja pa ces vidjeti sto znaci da nema basa, mozda si bas stavio na lose mjesto u sobi)
u ostalom jaaaako rijetko pojacam preko pola i onda me slusaju i susjedi (zivim u kuci!)
bolje da si dao jos koju kunu za tu zvucnu (recimo za audigi4) a zvucnicima stvarno nista ne fali osim ako hoces disko otvoriti....
|
Nije...i sa zvučnom je ista stvar...jednostavno priko nekih 60-65% se već kvari zvučna slika...nije to to.
Aa sad...da su z4 neka ljuta mašinerija...štajaznan...nakon nekog vrimena se navikneš i onda bi još jače i jače...meni nikad nije dosta

Ovo sad svira dobro...nek stoji ovako još barem pola godine...a nakon toga...neznan...maknit ove creativove i uzet još z2300. E to bi onda tek bila prava stvar

(nije mi do surrounda valjda san dobro napisa...jer negledan nikakve filmove ni slično na kompu...samo muzika

)
EDIT: Bacit ću i koju sliku ovih dana pa ako imate kakve kritike u vezi smještaja da mi preporučite di ih maknit...jer ionako moran nove nosače stavljat...ovi su mi malo elastični...(DIY)