imam ja isti.... umjesto 6100 svoj sam platio 5400 u ve-milu bez Os-a tj free os i 1024 rama je u dvije pločice (za XP dosta)
Šta se tiće laptopa meni služi kao zamjena za desktop računalo i kao takvo je ok..... ako si se svjesno odrekao nekog ozbiljnijeg igranja novijih igara.
Meni lap služi za surf,torrent i obradu materijala koji si skinem sa kamere u pinnacle studiju 10 (dosta zahtjevan šta se tiće memorije) i to sve odrađuje bez problema.
Neke usporedbe za dobivanje dojma o igračkim sposobnostima lapa:
Undying igricu iz 2001 pojedem sa maximalnim detaljima, ali Overlord se več mora dosta spuštati u zahtjevnosti.
U svakodnevnom radu se ne grije jako kod normalnog korištenja (surf,torrent & stuff), ali kod igranja se naravno malo jače zagrije... taman da zagrije koljena po zimi
Šta se tiće buke stvarno nemam nikakvu primjedbu na izvedbu i razinu buke ventilatora proca (karikiram : ventilator se zavrti brže jednom-dvaput dnevno na 10 sec. i to je to), jedino se malo jače čuje dvd rom na samom početku nakon ubacivanja diska....
Skoro zaboravih' ...ekran je za svakodnevni rad ok, ali nije nešto za gledanje filmova (meni svejedno, spojen na TV) i zvuk kod ovog mojeg je katastrofa ( piše samo stereo zvučnici IMHO dosta samo za dizanje i gašenje windowsa), ali to kupnja zvučnika riješava, zar ne?
IMHO, sve u svemu, trenutno za tu lovu (5400 kuna) nekakva best buy kupnja
EDIT:
+ moj ima 160 giga harda