Citiraj:
Autor horza
nazovi t-com, objasni im što ti se desilo, nipošto nemoj reći da si username i pass ostavio na forumu. i reci da želiš popis telefonskih brojeva (ili priključaka) s kojih si se spajao preko adsl-a na internet. ukoliko ti odbiju to dati, traži njihovu abuse službu ili voditelja i reci da sumnjaš da ti je netko na neki način nabio promet, a nije se spojio s tvog priključka. i da, ukoliko je to istina, se spremaš podići tužbu protiv osobe koja te je materijalno oštetila. ukoliko ti t-com odbija dati taj podatak, reci da ćeš biti primoran tužiti i njih kako bi bili primorani dati ti taj podatak. reci da ti je tlaka oko podizanja prijave jednaka kao tlaka oko dobavljanja sudskog naloga za dobivanje informacija o tome tko se spajao, pa zašto onda ne bi i tužio t-com da ti storniraju promet, a možda i daju neku naknadu za curenje povjerljivih podataka 
|

Lud si
Nego pazi ovo zovem jutros sluzbu za korisnike i javi se neki tip, Ok porazgovaramo mi malo prodam mu neku pricu kako je pass ukraden itd uglavnom promijenih password na zahtjev i sad ja gledam...cekaj malo znaci ja sam tebi dao samo username a da ti nemas pojma sa druge strane tko sam ja i da li je to uopce moj username a automatski me pitas koji ocu da mi bude novi pass?
Znaci taj frajer vas isto tako zvao imajuci samo username a password je promijenio bez problema cisto tako sto je nazvao vas broj i prodao neku pricu za 2 minute.Ma WTF!
Pa da znate ovo ono ,ja reko slusaj drugi put kad ti tako ljudi dodju sa problemom ukradenih podataka ili zicaju novi pass prvo bi bilo dobro da pitate recimo broj ugovora ili nesto slicno koje moze imati samo orginalni korisnik tog username i passworda.
Pa da kenj kenj..reko vidim ovo uopce nije sigurno ni sa novim passom sad ces mi fino napravit i novi username, ali gospodine to se inace ne radi *pocne kenjat* Ma dobro nema problema onda odmah zahtijevam da mi se terminira dsl usluga i ne zelim je dalje placati jer nisam uopce siguran da li cu se sutra moci spojiti na net preko ovog accounta! Ionako mi je ugovor sa vama davno istekao a ni konkurencija nema loshe ponude..5 sekundi sutnje...recite koji username novi zelite? ali znate morat cete cekati pola sata da procesiramo nove podatke da se mozete onda spojit na net.Nema problema momak samo ti mjenjaj.
Do slusanja, da do slusanja i nadam se provjeravanja broja ugovora sljedeci put. Klik.
E da evo tipkam sa novog routera

za sad mi se cini da sve radi kako treba, uglavnom stavio sam bio novi pass i username, nastimao DNS na ovaj novi od Tcoma i proradilo je!