gle prvo sam kupio samsung p370 za iste novce kolko košta q933 e sad kažem ti samsung je imo mrvicu lošiju sliku preko onog običnog kabela nego 933 prek hdmi-a. izgledo je upadljivije i punoooooooooooooooooooooooo kvalitetnije nego quardo. primjer stavim divix cd u samsunga normalno sve čita samo što nije imo hrvatska slova a nema ni fw-a za skinut , dok isti taj cd u quadru je preskočio jedan dio filma. jedini razlog što sam ja mijenjo samsunga za 933 jesu hrvatski znakovi. i to sam ga mijenjo zato jer sam cuo sve samo pohvale za njega. da ne pričam koja je razlika između zvuka na samsungu i na 933. a pajo je spram samsunga puno puno bolji a da ne pričam o quadru. da se razumijemo ni ja nisam mislio kupit neki skup dvd jer mi je isto bilo glupo dat tolke pare za tak nešto i zato sam kupio prvo jeftinog samsunga pa onda famozno dobri quadro. razocaro sam se u quadra a ne u samsunga (mijenjo ga samo zbog hr znakova) i tu sam popizdio i kupio pravu stvar i nikad više ne kupujem takve brandove tipa vivax i quadro , ma kaj vivax onaj najjeftiniji mislim 200 model je bolji od 933 jedino kaj nema slotove za kartice koje ces tak i tak rijetko koristit i nema hdmi koji tak i tak na 933 skoro isto ko da ga i nema.
pioneer forever