Citiraj:
Autor Daci
e ko god da je preporučio quadro stvarno neznam di gleda .
|
Na preporuku drugih i sam sam kupio ovaj 933. Onako kako su ga drugi ljudi na internetu opisali - zajedno sa svim svojim manama i vrlinama - tako i radi! Mjesta razocaranju nema, dapace 933 nudi i vise od onoga sto od njega ocekujem.
Meni osobno je bilo bitno da: nije skup, da cita sto veci broj danas popularnih audio/video formata, da ima podrsku za nasa slova, da se ne muci sa titlovima, a sve ostalo (ukljucujuci i otvaranje/zatvaranje ladice) mi je tu kao bonus.
Takodjer, i sam sam kasnije (besramno) preporucio ovaj 933 (rodbina, prijatelji, susjedi). Petero njih je kupilo i svi sretni zadovoljni (koja parodija: usrecuje ih kinesko sranje, a kude svoje ex uredjaje proizasle iz pogona razvikanih brandova i pozamasno placenih u usporedbi s quadrom).
A na tvoju quotanu recenicu cu reci samo ovo - gledali su na ulozeno/dobiveno. 933 nije najbolji uredjaj na trzistu, niti je bio niti ce biti. Postoje bolji i skupli uredjaji. Postoje jeftiniji i losiji uredjaji. VJEROJATNO postoje i uredjaji koji daju jos vise za manje novca (da znam neki, toplo bih ga preporucio). A iz iskustva, kad me ljudi pitaju za savjet koji DVD/DivX/Xvid player da kupe... nitko ne kaze: "Reci sto je najbolje - ne pitam za cijenu!" Bas suprotno, vecina ljudi se tesko odluci ili tesko da nagovorit da daju vise od 200 ili 300 kuna za ovakav uredjaj. Realnost, mnogima je 800kn too much.