View Single Post
Staro 12.09.2007., 14:07   #161
Zlo
Premium

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor atha Pregled postova
Ne, to je bas nerealno...Kada su imali 20% pomak? 384 na 1024? 2mbit na 3mbit? 3mbit na 5mbit? Ja znam da ste svi napaljeni na T-Com, no stvari uopce nisu tako crne. Ja cak niti ne gledam druge providere, T-Com svako malo poboljsa stvari. Pa ljudi, nismo u Svedskoj da za 20Eura imamo vlastitu optiku? Ovdje je infrastruktura stara X godina i promjena na bolje je dugotrajan proces. I to pogotovo u drzavi gdje ostale stvari smrde puno vise nego telefonija, ali necemo o tome jer smo na IT forumu, a Tor me ionako ima na zubu radi pljuge u ustima (avatar).

Istina ali onda kako mozes ocekivati da ce povecati na najvecu brzinu ako su u ovaih zadnjih 2 godine isli kao sto i sam govoris 2 na 3 i na 5 od kud onda tako strelovito podizanje do 16mbita u tako malome roku ako gledamo zadnje 2 godine,iskreno mene nezanima niti jedan drugi provider upravo zbog ovakvih podizanja brzina sto je odlicno a i flat je super prihvatljiv dobro jos da smanje na 100 bilo bi jos bolje ali necu se zaliti.

Ja nekazem da si ti u krivu apsolutno bit ce odlicno za sve nas koji su na maxadslu ako povecaju skoro pa 3dublo osim za one s 1mbit,ali kako cujem sve to po meni bi bilo

1mbit na 2mbit upload cc 384

3mbit na 5mbit upload 512

5mbita na 7 ili 8mbita upload 768

meni sto je glavno a to je da povecaju upload download i i ovako dobar.

i slazem se s ostatko teksta
Zlo je offline