Citiraj:
Autor Zlo
ovo je po meni realno,na 16mbita ce ipak trebati pricekati jel nebi oni samo tako isli u tolike povecanje a da nisu obavjestili barem o promjeni strukture ili sta ja znam vec a i koliko vidim tesko da moze i jedan adsl modem podrzati 16mbita od t-coma.
Dali itko zna kakvi ce biti uploadi je vec je napisano kako ce se znati za dan dva ali nitko nista.
|
Ne, to je bas nerealno...Kada su imali 20% pomak? 384 na 1024? 2mbit na 3mbit? 3mbit na 5mbit? Ja znam da ste svi napaljeni na T-Com, no stvari uopce nisu tako crne. Ja cak niti ne gledam druge providere, T-Com svako malo poboljsa stvari. Pa ljudi, nismo u Svedskoj da za 20Eura imamo vlastitu optiku? Ovdje je infrastruktura stara X godina i promjena na bolje je dugotrajan proces. I to pogotovo u drzavi gdje ostale stvari smrde puno vise nego telefonija, ali necemo o tome jer smo na IT forumu, a Tor me ionako ima na zubu radi pljuge u ustima (avatar).
Danas je drugi dan, mozda neki INFO procuri, ali gore sam vise manje okvirno napisao moguce stanje stvari. A i nije da je pocetak listopada sutra da moramo sve odmah znati.

Vidite da na drugim forumima imaju "informacije iz t-coma" o 5-6mbita DL. Svasta se moze cuti, a tu jos ima neodgovorenih pitanja puno. Ja sam vam samo prenijeo INFO o promjeni brzina DL-a, a tu je jos pod upitom hoce li to biti 01. ili 02. listopad, koliki ce biti UL, kolike ce biti stvarne brzine, hoce li biti nove optike, sto ce biti sa ugovorima i isteklim ugovorima, a u svezi zamjena ADSL/ADSL2+ modema itd...
Samo pomalo, ne grize nas u guzicama.
Jedino sto me cudi je sporo nepodizanje pocetne brzine, zadnji puta je ostala na 1mbit, sada opet ide malo (no to je 100% povecanje, jel). Ali i pogledajmo realno, za pocetnike na webu i ne toliko zahtjevne korisnike, jedan paketich od 5 giga i buducom brzinom od 2mbita je sasvim solidna stvar. Cijelomjesecni surf, mejlovi, a tu jos stane i online gaming i pokoja mp3ca...Znam i sam, bio sam dugo korisnik 5gb paketa.