Citiraj:
Autor Paske
U svakom slučaju, jedina prednost W800i pred D900 za koju sam siguran je slušanje muzike. Samsung je to strašno loše izveo. Od softa koji ne prepoznaje mem karticu na mobu do toga da soft sve mora konvertirati na Samsung format. Isto tako player podržava listo od 39 pjesama i to je to ... Ma katastrofa ...
|
Sve je stvar onoga što korisnik očekuje od moba. Nekome treba samo da se javi na njega. Čak ga niti odlazni pozivi ne zanimaju. Nekome treba za SMS. Nekome treba da mu paše uz instrument ploču od auta (znam takve).
Mene uglavnom zanima što će se dogoditi kada spojim mob sa kompom. I tu je SE najbolji (iako ima mana). UMTS i EDGE su obavezni zajedno ali tu SE ne briljira. Baš zato teglim Nokiu (na servisu). A ako uz sve navedeno ima i mogućnost SMS-a nije loše ali niti presudno. Kamera je samo zgodan dodatak koji imaju uređaji koje ja gledam. MMS nikada nije bio konfiguriran kod mene i neće u skorije vrijeme. A nekome je sve nabrojano zadnja rupa na svirali.
I onda se na osnovu pitanja koji je bolji niti ne može dati odgovor. Nije stvar u tome kako svaki cigo svojeg konja hvali nego si je svatko nabavio uređaj koji mu je potreban. Zato je svakome njegov najbolji.