Ljudi pomozite jer sam vec fakat lud sa ovim routerom...
Kupio danas u Linksu (znaci iz ducana nije iz Tcoma)D-Link DSL584T spojio sve uredno na komp, procitao sticky upute koje su stavljene ovdje na forum medjutim nije mi nista pomoglo..
Naime kad spojim modem router u utor od maticne nadje mi local area connection dole izleti ballon connected znaci sve stima, i onda connect preko user name i passworda kaze **connecting trough Wan miniport (PPOE) i onda jednostavno me od***e i izbaci mi error *Error 678 the remote computer did not respond*
Znaci neda mi da se spojim na net uopce.
Evo upload slika kako sam nastimao IP u windozama i postavke od samog routera u setupu preko browsera:
IP settingsi:
Evo slike od samog setupa od modema:
Znaci sve sam fino ukucao postavke kako je navedeno u sticky User name pass, VPI,VCI, znaci osnovne stvari sam napravio dalje nisam nista dirao.
Tu jos sa strane ima masu opcija pod advanced to nisam nista dirao.
Probao sam i reset modema na tvornice postavke pa onda opet ukucat podatke ali ni to nije pomoglo jednostavno mi se ne zeli spojit na net.
Sta krivo cinim? dajte ljudi helpajte jer sam vec lagano puko predjem sa one sugave Kasde na ovo cudo i sad me i ovo lagano ***e u mozak
Btw kad spojim kasdu onda mi net radi normalno (tako i postam sad ovo)
Edit: evo vidio sam da u opcijama DNS stoji 195.29.150.240 pa sam promijenio u 195.29.150.3 (i u TCP/IP settings i u router settings) sejvao settingse medjutim opet isti djavo!
HEEEELPPPP!