Citiraj:
Autor ///M5 Power
hahaha care, je i imam 16 godina, ali promjenio sam fotića kolko je šemso čevapa pojeo, ma šalim se, ali imao sam ih popriličan broj, kažem opet, ja govorim iz svog iskustva, meni se ovaj fotič pokazao kao jako dobra i isplativa stvar, ali ponavljam, svatko sudi prema svojim iskustvima, a ona se razlikuju!! btw naravno da nema uvrede, sve je to za ljude
je je imaš pravo, i mlad sam i friški  pa kaj me znate osobne odnosno privatno  ?? sve ste pogodili o meni osim ono za broj fotića  btw hvala na obrani 
|
Ako je tako,drago mi je...
Ja sam pod takvim dojmom,vezanim uz taj fotić,jer su tu ipak komentari prvenstveno brata (31g),sestre (30g),a i mene...svi smo mi orijentirani kako poslom tako privatnim životom interesirati se i redovito kupovati nove fotoaparate...tu i tamo se i amaterski pozabavimo slikanjem u prirodi (ali s SLR-om)

...pa nam svaka sitnica smeta,ali to je samo zato jer smo do sada svakom kupnjom bili super zadovoljni,znali smo što smo kupovali...ali ovaj puta sestra je samoinicijativno i nekakvom ženskom intuicijom uzela taj fotoaparat i ispostavilo se da smo za te novce mogli proći i bolje...a sad koliko,recimo puno,dok prosječni korisnik razliku nebi primjetio...jer za prosječnog korisnika,on je i više nego super.