Citiraj:
Autor Codiac
totalno se neslazem sa tobom (kazes koda je to nes novo  ) presao sam 90% fps-ova na kompu znaci sve koje sam mogao i daleko najbolji fps uopce mi je FEAR poslje njega je farcry.
Sto mi je onak super je sto mi je u fear-u i radnja super, neznam zasto tebi nije dobar al meni je od AI protivnika (nisam vidio u NIJEDNOM fpsu bolji ai) atmosfere, zvuka pa sve do grafike i bullet moda sve fenomenalno...
i da usudio bi se reci da je slow motion (bullet mode za ljubitelje max payne-a) je onak miljama napredniji od svih ostalih..
Presao sam FEAR 3 puta i evo sada ga 4 put prelazim jer svaki put me neprijatelji drugdje docekaju drugacije strategije imaju i koliko god da puta ju predjem igra je SVAKI put spooky do bola... Naravno ja igram sa slusalicama pa ono probaj 
|
Ma daj.... :P
AI je najbolji (revolucionarni) bio u HL1 - oni marinci.
Ovdje u fearu samo ideš kroz horde generičkih vojnika koji bi kao trebali biti scary i onda par monstera i to je to.
O njihovim "strategijama" i AI-u uopće je bespredmetno raspravljati, AI u svim igrama suxa naveliko.... osim možda šahu
Taj bullet time je toliko isforsiran/isklišejiziran da je to milina.
Prvo Matrix, pa Max Payne gdje je to bilo fora jer je bilo novo, ali u FEAR-u je apsolutno nepotrebno... kao da se igra nemože prijeći bez toga.