View Single Post
Staro 10.09.2007., 23:20   #7
gamer
dark seraphim
Moj komp

gamer's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Daci Pregled postova
e ko god da je preporučio quadro stvarno neznam di gleda . bio kupio samsunga p370 (mislim) u glavnom i donio ga doma i dvd sve super osim šta nema hrvatske znakiće za titlove i reko idem ja mijenjat za taj quadro kad već ima hdmi itd.. zamjenim ja spojim ocu otvorit ladicu da stavim cd kad ono ništa , ladica ne trza. reko dobro , skinem ja bogove sve živo i probavam to nekak otvorit i taknem ja nju malo ju promrdo i otvara se bez beda . spojio sam ga bio na onaj kabel kaj se dobije uz njega , slika katastrofa , puno lošija od samsunga. ajd naštelam ja sve i pustim prek hdmi-a i slika malo bolja od samsunga s ovim jadnim obicnim kabelom. ajd reko šta je tu je još je relativno i ok i ocu ja izvadit cd kad ono se nece otvorit ladica ***ena. pokušavam ju otvorit na sve moguce nacine i nejde. da budem prost je.. te quadro , da ne pricam o kvaliteti izrade. i sad neznam da bacim to sranje s balkona i kupim neki pošten dvd il da nosim to u servis. jel ima koji dvd da podržava naše znakiće a da nije neki krš ko vivax ili quadro ??????
mislim da sam negdje ovdje napisal o tom Quadru prvo dobre rijeci pa lose...i razliku izmedu Quadro 933 i Pioneer 696...trebao si traziti nesto o tome. Meni je radio ok(u tvojem je slucaju uredaj neispravan) a zamjenil sam ga jer ima katastrofalan zvuk...slika mi je bila jos nekak podnosljiva ali na tak los zvuk se nisam mogao naviknuti. koliko para toliko muzike. ja ne kupujem dvd uredaj ispod 1000kn vise nikada.

pozz
gamer je offline   Reply With Quote