View Single Post
Staro 10.09.2007., 15:39   #4
///Marac
Emergency Scratcher
Moj komp

///Marac's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Venom Spawn Pregled postova
- meni prodavačica kaže da se nakon par fotki sa blicom isprazni baterija pa zato još nisam uzimao...

Kakva imaš iskustva s tim M5 Power?
to je čista laž!!!

ja napunim bateriju, slikam konstantno sa blicem i baterija mi traje 7-8 dana!!

Po meni bi se vratio u dučan i reko joj da se stera u krasan penis da nebudem neugodan!!!

U ostalom ženama nije za vjerovat!!

Ja ti naj ozbiljnije kažem, ja sam s fotićem pre zadovoljan, i još k tome ima milijun opcija za koje nikad nisam čuo i neznam se koristiti s njima, imaš npr za slikanje iza stakla, pa za kulinarstvo, pa za slikanje slavlja npr vatromet, znači poseban program slikanja za svaku prigodu u kojoj se nađeš!

imaš poseban menu za slikanje panorame, menu ti je ko za mobitele ono kak imaš ikone za poruke i to, tak ti je tu ali imaš za slikanje panorame, scena na televiziji, pa za rezoluciju slike, pa postavke, i takvih črčkarija!!

Meni osobno je trebalo 3-4 dana da pohvatam sve komande, jer ponavljam ima gro opcija fotić!!

I mislim da je taj fotić trenutno najbolji na tržištu u omjetu dano:dobiveno!!

ja sam si uzeo i memorijsku karticu od 1gb, slikam na rezoluciji SHQ (super high quoliti (kak se več piše) slike kad sam stavio na komp nisam mogao vjerovat da se takva kvaliteta slike može uopče dobiti digitalcem!!

S njim sam dobio i futrolu, punjač za bateriju, tv kabel (da gledaš slike na tv-u), usb kabel, za spojit na komp fotić, pa razne cd-e ma kažem ti perverzija od aparata!! onda neznam imaš npr blic protiv crvenih očiju, i još užasno puno toga!!

Ja da sam sad na tvom mjestu otišo bi po njega isti čas!!

a ovo za blic je čista glupost!!