View Single Post
Staro 09.09.2007., 22:58   #1
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Dovitljivci ovamo -> muke po Dell-u <-

Ne, nisu po monitoru

Nemam racionalan odgovor na ovu enigmu. Zove se Dell tipkovnica koju smo bas nedavno spomenuli u temi ovdje.

Ovo je izvor veselja :

Sve kombinacije osim reseta BIOS-a probane. Radi na svakoj drugoj masini. P2P PIII masina ga dize iz prve a kamoli ne ostale. Najmanji problem za tastaturu. Samo me cima da nije nesto problematicnije u pitanju. Sva USB periferija radi bez problema. Konfa 1 iz siga, preciznije : Asus M2N DH. Ploca je nova, dobivena kao zamjena za proslu Asus(Dobar)Tek... kojoj je doslovno pred ocima mene i gostujuceg CK-a, USB "ZAVNOJ-ica" odletila filmskom pirotehikom u zrak sa ploce!

Nisam stigao Hasanpašića zvati da izvrsi godisnju radiostezijsku provjeru podzemnih voda ispod mene i Bubbe, no vise me nista nemoze zacuditi po pitanju USB-a.

Ponavljam, najmanji problem tastatura, samo me cima da nije opet ploca u pitanju. Personalni stupanj tehno entuzijazma trenutno je na stabilnih 0%, pa mozda netko ima koju pametnu za predloziti?

Ono sto me posebno smeta je ponasanje u samom BIOS-u.
Preciznije nepostojanje iste, jednostavno niti na jednom portu se nece pojaviti.
Visage je offline   Reply With Quote