View Single Post
Staro 09.09.2007., 15:26   #12
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor SRV Pregled postova
Sta je ono na dnu kejsa? Dugo je skoro kao maticna
Creativov SoundBlaster 32. Eh, da mi je naci GUS... :'(

Citiraj:
Autor Daddy Pregled postova
Sjecam se Bubba kako se terao Quake2 na staroj i740 i kada samo ju onda upario sa Diamodovom Voodoo2, ali ja sam imao 12MB model .
Jos taj iskorak u Quake2 nije imao toliki boost koliko sam imao u Unreal Tournamentu koji sam bez Voodoo morao cak i uz intelicu goniti softwareski.Kad sam ga upogonio na cistom Glide-u plakao sam od srece.
Niakada nisam imao srece probati Voodoo SLI.Steta!
Pa sad ti je prilika. Kad slozim masinu, mo's doc ispunit djecacke snove... Zajedno samnom!

Citiraj:
Autor Matesonik Pregled postova
Potvrdjujem da gore idu i A i 370 cooleri, no nemoj metnut gore neki drek. Probao pasivno MMX233 drzati s Titanom za Coppermine, opekoh se. Sada imam Alphu 6030 (sa stock 60mm ventom hladila Palomino 2000+!) na K6-II 300 i Sharkoona 80mm na 5V, Alpha je malo mlaka.
Ma znas kaj, nist od toga. Jednostavno nema mjesta za stavit nista suvislo. BMK.

Citiraj:
Moram vidjeti, ak se dobro sjecam imam 8X16MB (nisam ziher jel ce mi jos trebat), 6-7X8MB i 1X4MB EDO modula, zatim hrpicu SIMM modula po 1MB, onda neke nestandardne 1MB module iz boljih AST 386 i 486 kompova,

/snip...

i jos par desetaka kila krame. Pa ak hoces...dogovorit cemo se!
Ma fora je u tome da bi se to trebalo poslikati/poskenirati, eventualno isprobati, vidjet koji su chipovi pa makar i izracunati kapacitet te objaviti na web-u. Ima dosta stranica koje barataju sa slikama/opisima i slicno starog hardvera, ali nigdje nisam vidio nista sto bi se bavilo (PC) RAM modulima...

Citiraj:
Autor dmd-0 Pregled postova
malo ot
vidim da se i tu igraju sa voodooicama...

imam i ja v2 sli...upogonio sam ga bio na p133 @ 210 i sve super...isto tako i na athlonu xp1600, i u ovoj konfki iz siga...al nikak mi ne želi proradit sa k6-2 350 @ 450... kad je siključen u driverima onda je sve oke, ali kad ga uključim i pokrenem npr UT, jednostavno bude jedan mali restart... zna netko možda rijesenje?
Koji Windowsi? AFAIR, samo Win98 podrzava SLI drivere, 2k/NT/XP ne, pa je mozda problem u tome.

Citiraj:
Autor Crash009 Pregled postova
Bubba ako ti treba imam 256 EDO ECC (8x32mb)

I dual Socket 7 ploča sa 233MHz procevima
Ma ne treba *meni*, ovo je socijalisticki projekt koji bi isao svima. Dakle, ako ti se da ili kad budes imao vremena, uslikas/poskeniras module sa obje strane, prepises podatke sa chipova i istestiras RAM ako imas gdje, posaljes mi (mailom, postom, golubom pismonosom) te podatke, ja ih objavim i to je to -> svi sretni&zadovoljni.

OTOH, ako ti bas stvarno smetaju, vrlo rado cu ih otudjiti za neku naknadu u krami, jelu ili picu!

Ja imam dovoljno krame doma ionak. Jos bi mi trebala krajem ove godine doci dva ovakva cuda (za koje imam cak 512MB RAM-a viska, weeey!), tako da stvarno thx, ali velim, projekt ne iziskuje nikakav materijalni napor, samo malo dobre volje.

BTW svima; nocas bi trebao imati krstenje masine, pa je ideja staviti DOS, Windows98SE i Warp 4; nadam se da ce vec veceras biti screenshotovi. Ako jos netko ima ovakve (polu)retro PC bisere, bring it on!

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.

Zadnje izmijenjeno od: Bubba. 09.09.2007. u 15:54.
Bubba je offline   Reply With Quote