e ko god da je preporučio quadro stvarno neznam di gleda . bio kupio samsunga p370 (mislim) u glavnom i donio ga doma i dvd sve super osim šta nema hrvatske znakiće za titlove i reko idem ja mijenjat za taj quadro kad već ima hdmi itd.. zamjenim ja spojim ocu otvorit ladicu da stavim cd kad ono ništa , ladica ne trza. reko dobro , skinem ja bogove sve živo i probavam to nekak otvorit i taknem ja nju malo ju promrdo i otvara se bez beda . spojio sam ga bio na onaj kabel kaj se dobije uz njega , slika katastrofa , puno lošija od samsunga. ajd naštelam ja sve i pustim prek hdmi-a i slika malo bolja od samsunga s ovim jadnim obicnim kabelom. ajd reko šta je tu je još je relativno i ok i ocu ja izvadit cd kad ono se nece otvorit ladica ***ena. pokušavam ju otvorit na sve moguce nacine i nejde. da budem prost je.. te quadro , da ne pricam o kvaliteti izrade. i sad neznam da bacim to sranje s balkona i kupim neki pošten dvd il da nosim to u servis. jel ima koji dvd da podržava naše znakiće a da nije neki krš ko vivax ili quadro ??????