Ok,
Sama mirkova želja da se bori je bila ravna nuli..forma mu je očajna...
Ako ste mogli zamjetiti na highligtovima su bili samo prikazani poreti od konga..ruku na srce bio je bolji i imao je puno više inicijative.
Mirkov high kick nije mogao proci u slucaju kongo jer je lik poprilicno visok i ima dugacke ruke..mirko se nije mogao pribliziti da mu zvalja nogu u glavu a prilaženje bi rezultiralo da bi kongo potegnuo ruku ili nogu.
Sve u svemu mislim da je to sve što je mirko mogao pokazati i još sam prije govorio da ce mirko preko qurca odraditi te meceve. tek tak da ga ne razbiju i da si pokupi pare.
doma ga cekaju zena i djete/djeca (nisam ziher kolko ih je) i mislim da se njemu vise ne da boriti.
danas sam sam sebi obecao da je to zadnji mec koji sam gledao s njim jer sam stvarno lose raspolozen kada on izgubi a znam kako se prije borio. nakon sto ga je rendlmen nokautirao u sljedecem mecu s njim mu je skoro iscupao glavu iz ramena

to je nekada bio onaj stari mirko koji je u borbu ulazio sa srcem.
meni je apsolutno jasno da kongo nije slab. i sami ste vidjeli da je lik visok i jak ali mislim da je mirko mogao protiv njega sa šakama. mirko ima odlucnu boksacku tehniku dok se ovaj zna sluziti samo s nogama sto ste mogli i vidjeti.
iskreno ne znam koga ce mu sada staviti za protivnika ali poslije druge za redom izgubljene borbe (po prvi puta u karijeri) mislim da je njegovo samopouzdanje ravno nuli.
iskreno sam htio da dobije konga te da ide na minotaura i da mu se osveti za poraz

te onda ide potiv prva ufca
eto tolko od mene
p.s- dali netko zna dali je fedor potpisao za UFC?